Üniversitemizde “Manevi Rehberlik” ve “İslam Felsefesinin Dünü Bugünü” Konulu Söyleşi Düzenlendi

23 HAZİRAN 2021

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin “Manevi Rehberlik” ve Rektör Yardımcı Prof. Dr. Rahmi Karakuş’un “İslam Felsefesinin Dünü Bugünü” konulu söyleşileri Üniversitemiz Âşık Şenlik Kültür Merkezi’nde yapıldı. Söyleşi programına; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Kurtişoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Cengiz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Aziz Boz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, Ardahan KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri, TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) Ardahan İl Koordinatörü Yusuf Güder, İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler, ile Üniversitemiz idari ve akademik personeli katıldı. Rektörümüz selamlama konuşmasında konuklarımıza teşriflerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Yalova Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladığımızı ve yeni iş birlikleri ile devam edeceğimizi söyledi. Söyleşi katılımcıların sorularının cevaplanması ile devam etti. Program, Rektör Cebeci ve Rektör Yardımcısı Karakuş’a teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Söyleşi programının tamamına erişmek için Tıklayınız (https://youtu.be/Kxiaojyu-Zg)