Ardahan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan Üniversitemize Tekerlekli Sandalye Bağışı

11 HAZİRAN 2021

Ardahan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, engelli bireyler için başlattığı anlamlı proje kapsamında Üniversitemize tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Ardahan MHP İl Başkanı Hülya Davutoğulları, Ardahan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Yıldız ve beraberindeki heyet tarafından 5 adet tekerlekli sandalye ve 2 adet akülü tekerlekli sandalye Üniversitemize bağışlandı. Tekerlekli sandalyeler, yerleşkemizde bulunan sağlık ocağı ve Üniversitemiz uygulamalı sağlık bölümlerinde kullanılacak. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na yapmış oldukları bağıştan dolayı teşekkürlerini sundu.