Rektörümüz Uygulamalı Eğitim Alan Öğrencilerimizi Ziyaret Etti

22 NİSAN 2021

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) uygulamalı eğitimlerin azami dikkatin gösterilmesi ve sıkı tedbirlerin alınması şartıyla ve öğrencilerin gruplara ayrılarak derslerin yüz yüze yapılabileceğini açıklaması üzerine Üniversitemiz gerekli tedbirleri alarak uygulamalı eğitimleri yüz yüze vermeye başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, uygulamalı eğitim alan Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Aşçılık ve Optisyenlik programları öğrencilerini ziyaret etti. Rektörümüze ziyaretinde Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zakir Çaldıran ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personeli eşlik etti. Öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden Rektörümüz, onlara mesleklerini uygulayarak öğrenmenin çok önemli olduğunu ve kendilerini iyi yetiştirmelerini söyledi. Öğrencilerin sorun ve taleplerini soran Rektörümüz, pandemi tedbirlerine uymalarını ve sağlıklarına dikkat etmelerini söyledi. Rektörümüz daha sonra uygulamalı eğitimde kullanılan teknik araçları inceleyerek bilgi aldı.