Üniversitemiz SERKA Yönetim Kurulu Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

12 NİSAN 2021

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) yönetim kurulu toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber konukları Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kars Valisi Türker Öksüz ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a kampüsümüzde yer alan Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi ve Âşık Şenlik Kültür Merkezi’ni gezdirdi. Gezi sırasında Yapı İşleri Daire Başkanı Yakup Aksel spor kompleksi ve kültür merkezimiz hakkında konuklarımıza bilgi verdi. Rektörümüz konuklarını uğurlamadan önce Üniversitemiz akademisyeni Doç. Dr. İhsan Kurtbaş’ın editörlüğünde yayınlanan Ardahan Derlemeleri I-II kitaplarını hediye etti.