Bağımlılıkla Mücadele Haftası Kapsamında Farkındalık Etkinlikleri Gerçekleştirildi

12 NİSAN 2021

Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Yemekhanesi ve Yenisey Konukevi’nde Davranışsal Bağımlılıklar ve Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, bilgilendirme ve farkındalık çalışması yapıldı. Farkındalık etkinliğine Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kars Valisi Türker Öksüz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, ATSO Genel Başkanı Çetin Demirci, İl protokol üyeleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile uygulamalı bölümlerde okuyan öğrencilerimiz katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay bilgilendirme stantları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Düzenlediğimiz bu farkındalık etkinliği ile madde bağımlılığının önlenmesine yönelik faaliyetleri geliştirmek ve yaygınlaştırmak amaçlanmıştır.