Üniversitemiz ile İŞKUR Arasında “İŞKUR Kampüste” İş Birliği Protokolü İmzalandı

29 MART 2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Sonkaya arasında “İŞKUR Kampüste” adı altında iş birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tonguç Seferoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı katıldı.  İş birliği protokolü ile Üniversitemiz bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüslerde, kurumda görevli iş ve meslek danışmanları aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak amaçlanmaktadır. İş birliği protokolü ile ayrıca öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olunacaktır.