Üniversitemiz Yönetiminden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

23 MART 2021

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreter Kubilay Aras, Genel Sekreter Yarımcısı Ercan Mermer, Bilgi İşlem Daire Başkanı Yavuz Kepenek, İdari Mali İşler Daire Başkanı Çağrı Coşkun, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ercan Gültürk, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Evrin Yıldız, Personel Daire Başkanı Filiz Vural, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kahraman Ayırkan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yakup Aksel, Üniversitemiz Avukatı Muhammed Ağdağ ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yaşar Öztürk, rektörlük görevine yeniden atanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sonunda Üniversitemiz yönetimi, Rektörümüze hediye takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.