Üniversitemiz ve AFAD Arasında “Afet Farkındalık Yılı İş Birliği Protokolü” İmzalandı

17 MART 2021

2021 Afet Eğitim Yılı programı kapsamında Üniversitemiz ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü arasında “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, AFAD Müdürü Mehmet Nuri Değişman ve AFAD personeli katıldı. İş birliği protokolünde; ülke düzeyinde afet ve acil durum farkındalığının arttırılarak afet risklerinin azaltılması, Üniversitemiz akademisyenlerinin ve öğrencilerinin afet ve acil durumlara karşı hazırlık çalışmalarının eş güdümlü olarak yürütülmesi maddeleri yer almaktadır.