Av. Serkan Kaya ve Tuzla Gönül Elleri Yönetiminden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

08 MART 2021

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyemiz Av. Serkan Kaya, Gönül Elleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Yönetiminden; Tuğba Muslu, Derya Bacacı ve İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek Üniversitemiz rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Rektörümüz, konuklarına Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi’mizi, Planetaryum (gezegenevi) ve Üniversitemiz Dr. Arzu KILIÇ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM)’de yer alan kurs atölyelerimizi gezdirdi. Rektörümüz konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Ziyaret konukların hediye takdiminin ardından son buldu.