Rektörümüz, Ardahan’ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

24 ŞUBAT 2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldı. Rektörümüz ile birlikte kutlama etkinliklerine; Vali Hüseyin Öner, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sümeyye Kocaman, Ardahan Barosu Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız, Çıldır Kaymakamı Alper Taş, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Tören sabah namazında şehitlerimiz için mevlit okunmasıyla başladı. Valilik önündeki törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar Kongre caddesinde öğrencilerin şiir okuması ve halk oyunları ile devam etti. Etkinlikler sonrası Rektörümüz Şehit yakınları ve Gazilerimizle sohbet etti.