Rektörümüz Dünya Engelliler Gününde, Engelli Personellerimizle Buluştu

3 ARALIK 2020

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Havva Vanlı Üniversitemizde görev yapan engelli personellerimizle bir araya geldi. Rektörümüz konuşmasında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli personellerimizle buluşmak adına güzel bir vesile olduğunu belirterek, engelli kardeşlerimizi bir günle hatırlamadığımızı, onlarla sürekli iletişim halinde olduğumuzu söyledi. Üniversitemizin fiziksel altyapısının engelli personel ve öğrencilerimize en uygun hale getirilmesi konusunda çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirten Rektörümüz, kısa zamanda tamamen engelli dostu bir Üniversite olacağımızı belirtti. Rektörümüz tüm personelle ayrı ayrı sohbet edip, temennilerini dinledi. Rektör Yardımcımız da her zaman kendilerine kapılarının açık olduğunu belirtti. Rektörümüz konuşmasını, engelli personelimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ve yaşanan pandemi sürecinden sonra daha sık bir araya gelmeyi temenni ettiğini belirterek sonlandırdı. Görüşme sonunda personellerimize hediye takdiminde bulunuldu.