Milli Ağaçlandırma Bayramı Üniversitemizde Kutlandı

11 KASIM 2020

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl bayram ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Üniversitemizde kutlandı. Bu kapsamda tüm Ardahan’da ve Üniversitemiz kampüsünde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Kutlamaya; Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, Emniyet Müdürümüz Ünsal Hayal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Kubilay Aras, İl Müftüsü Remzi Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Özdemir, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, gençlik merkezi gönüllü üyeleri ve öğrenciler katıldı. Günün önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştiren Vali Öner; “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde tüm Türkiye’yi ve Ardahan’ımızı çok daha yeşil bir geleceğin beklediğini söyledi. Kampanya kapsamında il merkezimiz ve Üniversite kampüsümüzde toplam 1620 adet fidanın toprakla buluştuğunu belirten Vali Öner, il genelinde dikilen fidan sayısının 5000 olduğunu belirtti. Valimizin konuşmasının ardından il protokolü ve diğer katılımcılar fidanları toprakla buluşturdu. Törenin ardından Rektörümüz, Vali Öner, Belediye Başkanı Demir ve diğer konuklara kampüsümüzde yer alan Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni gezdirdi. Gezi sonrası misafirlerle Yenisey Konukevi’nde öğle yemeği yenildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl bayram ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Üniversitemizde kutlandı. Bu kapsamda tüm Ardahan’da ve Üniversitemiz kampüsünde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Kutlamaya; Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Kubilay Aras, İl Müftüsü Remzi Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Özdemir, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, gençlik merkezi gönüllü üyeleri ve öğrenciler katıldı. Günün önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştiren Vali Öner; “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde tüm Türkiye’yi ve Ardahan’ımızı çok daha yeşil bir geleceğin beklediğini söyledi. Kampanya kapsamında il merkezimiz ve Üniversite kampüsümüzde toplam 1620 adet fidanın toprakla buluştuğunu belirten Vali Öner, il genelinde dikilen fidan sayısının 5000 olduğunu belirtti. Valimizin konuşmasının ardından il protokolü ve diğer katılımcılar fidanları toprakla buluşturdu. Törenin ardından Rektörümüz, Vali Öner, Belediye Başkanı Demir ve diğer konuklara kampüsümüzde yer alan Spor Kompleksi ve Öğrenci Yaşam Merkezi’ni gezdirdi. Gezi sonrası misafirlerle Yenisey Konukevi’nde öğle yemeği yenildi.