Üniversitemiz Kayaklı Koşu Milli Takımı’na Ev Sahipliği Yapıyor

19 EKİM 2020

Kayaklı Koşu Milli Takımı 15 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında Üniversitemizde kampa girdi. Kayak Antrenörü Seyfullah Bayraktar ve Milli takım hocaları Üniversitemizin fiziki yapısının, antrenmanları için oldukça elverişli olduğunu söyleyerek, konaklamadan duydukları memnuniyeti belirttiler. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, milli sporcularla sohbet etti ve sporcularımızdan madalya beklediğini söyledi. Rektörümüz, Üniversitemiz Spor Kompleksi ve Öğrenci Yaşam Merkezi’nden, Yalnızçam Kayak Oteli ve Yüksek İrtifa Kampı Projelerimiz hakkında bilgiler verdi. Rektörümüze ziyaretinde, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Kubilay Aras, BESYO Müdürümüz Doç. Dr. Gökhan Acar ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Havva Vanlı da eşlik etti.