Rektörümüz NTV’de Doğru Tercih Programına Konuk Oldu

06 AĞUSTOS 2020

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından ulusal düzeyde düzenlenen fuarda, Üniversitemiz dijital ortamda tanıtılacak ve tercih yapacak olan öğrencilerin soruları cevaplanacak. Pandemi süreci etkilerini en aza indirmek için düzenlenen fuarda farklı bölümlerden temsilcilerimiz öğrencilerle buluşup, Üniversitemizin bölümleri ve imkanlarıyla ilgili bilgi verecekler. 200 üniversitenin katılacağı fuar 4-7 Ağustos arası gerçekleşecek.
Üniversitemiz standına aşağıda verilen linkten ulaşmak mümkündür:

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, NTV’de Sadık Gültekin’in sunumuyla gerçekleştirilen “Doğru Tercih” programına konuk oldu. Üniversitemizin sağlıklı ve hızlı bir şekilde geliştiğinden bahseden Rektörümüz, dinamik kadromuzla yeni projeler üretmeye hız kesmeden devam ettiğimizi söyledi. Rektörümüz konuşmasında, Üniversitemizin bulunduğu coğrafi konumun hem akademik içeriğimize hem de sosyal faaliyetlerimize büyük avantajlar sağladığının altını çizdi. Rektörümüz, bu yıl öğrenci almaya başlayacak olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü tercih edip kayıt yaptıran ve puan sıralamasına göre ilk 20 içinde yer alan öğrencilere, Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı tarafından başarı şartlarını devam ettirmeleri halinde 4 yıl boyunca aylık 400 TL burs verileceğinin müjdesini verdi.