Üniversitemiz ile Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İşbirliği İçeren Protokol İmzalandı

24 TEMMUZ 2020

Üniversitemiz ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında “Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar arasında imzalanan protokolün, projelere önemli katkılar sağlayacağı belirtilerek, bu işbirliği protokolü ile; Üniversitemizin öğrencileri ile akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesinin ve bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri süresince almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlaması yönünde işbirliğinin arttırılması ve desteklenmesinin amaçlandığı ifade edildi. Bu amaç doğrultusunda Üniversitemiz Yenisey Yerleşkesi’nde Genç Ofis açılmasına karar verildi.