Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

ARÜ Ailesi Veda Kahvaltısında Buluştu

 

18 TEMMUZ 2020

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Rektör Yardımcımız ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç için düzenlenen veda kahvaltısında bir araya geldi. Yenisey Konukevi’nde düzenlenen kahvaltıya; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreter Vekilimiz Öğr. Gör. Kubilay Aras, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, çok sayıda Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile basın mensupları katıldı. Rektörümüz konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Dekanlığımızı ve Rektör Yardımcılığımızı yapan Prof. Dr. Şeref Kılıç’ın gidişi Üniversitemiz için bir kayıptır. Rahmetli eşi Dr. Arzu Kılıç’ın da Üniversitemizde emeği çok oldu. Burada hiçbirimiz kalıcı değiliz. Önemli olan burada bulunduğumuz süre zarfında burayı sahiplenmek ve Üniversitemizi daha iyi yerlere taşımaktır. Prof. Dr. Şeref Kılıç’a Üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum.”

Daha sonra konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şeref Kılıç ise sözlerine şöyle başladı: “Düzenlenen bu organizasyon için Sayın Rektörüm ve sizlere teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum 6 yıl boyunca huzurlu bir ortam içinde çalıştım. Sizden ricam bu huzur ortamının bozulmasına izin vermeden böyle devam etmesini sağlamanızdır. Ardahan’da, memleketimde çalışmış olmaktan büyük mutluluk duydum. Bilim adamı olarak yapmış olduğum projelerle ve yönetimde bulunduğum görevlerimle elimden geleni yapmaya çalıştım. Dr. Arzu Kılıç’ın isminin Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne verilmesini sağlayan Rektörümüz ve senato üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor, sizlere sağlıklı, mutlu, başarılı günler diliyorum.”

Genel Sekreter Vekilimiz Öğr. Gör. Kubilay Aras da Prof. Dr. Şeref Kılıç’a çalışmaları için teşekkürlerini sunarak, yeni görev yerinde başarılar diledi. Son olarak Çetin Demirci ile akademik ve idari personelimiz de teşekkür konuşması yaptıktan sonra  Rektörümüz Üniversite adına Prof. Dr. Şeref Kılaç’a plaket verdi. Ardahan Üniversitesi olarak Prof. Dr. Şeref Kılıç Hocamıza bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyoruz.