Rektörümüz Ege TV’ye Konuştu

24 HAZİRAN 2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ege TV’de yayınlanan “Gündem Özel” Programına konuk oldu. Rektörümüz programda Üniversitemiz bilimsel, akademik, sosyal ve kültürel çalışmaları olmak üzere, Ardahan ve bölge ekonomisi, Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı faaliyetleri ve yeni açılan bölümler hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Eylül ayı içerisinde faaliyete başlayacak olan Spor Kompleksi ve Öğrenci Yaşam Merkezi hakkında bilgiler veren Rektörümüz, kompleks içerisinde öğrencilerin hizmetine sunulacak olan; kapalı spor salonu, yüzme havuzu, bowling salonu, buz pateni pisti, fitness salonu, kuaför salonu, postane, sağlık merkezi, kafeterya hakkında bilgiler verdi. Rektörümüz konuşmasının sonunda bu sene ilk defa öğrenci alacak olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü tercih edip kayıt yaptıran ve puan sıralamasına göre ilk 20’de yer alan öğrencilere 400 TL burs verileceği müjdesini verdi.