Üniversitemiz, “YÖK-CISCO Eğitim ve İş Birliği Online Bilgilendirme Toplantısına” Katıldı

30 NİSAN 2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, YÖK Başkanlığı koordinatörlüğünde başlatılan ve "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi” kapsamında gerçekleştirilen, “YÖK-CISCO Eğitim ve İş Birliği Bilgilendirme Toplantısı”na Katıldı. YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Rektörümüz ile birlikte 15 üniversite rektörü katıldı. Proje ortağı CİSCO adına Cisco Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yetkilisi Habibe Açık ile ODTÜ’yü temsilen Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Delialioğlu’nun yer aldığı toplantıya, Üniversitemiz “Ağ Teknolojileri”, Ağ Yönetimi” ve “Siber Güvenlik” alanlarında uzman Öğretim Görevlisi Sinan Üst ile Bilgisayar Mühendisi Abdulkadir Ertaş katıldı. Bu projeyle birlikte; Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine, teknolojik yetkinlik kazandırma, dijital eğitim kaynaklarından etkin biçimde faydalanmalarını sağlama, siber güvenlik konusunda deneyim kazandırma ve öğrenimin yetkinliğe dönüştürülerek nitelikli projelerin ortaya çıkmasının hedeflendiği belirtildi.