Üstün Yetenekli Minik Öğrenciler,  Merkezi Araştırma Laboratuvarını Ziyaret Etti

11 MART 2020

Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi Üstün Yetenekliler Okulu 2., 3., 4., 5. ve 6. Sınıf öğrencileri Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi ziyaret etti. Öğrencileri; Merkezi Araştırma Laboratuvarı müdürü Dr. Öğretim Üyesi Burcu Akça, Merkezi Araştırma Laboratuvarı müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nesrin Dursun laboratuvar akademik personelleri Öğretim Görevlisi Tuğçe Ulutaşdemir ve Öğretim Görevlisi Hamza Adıgüzel karşıladı. Laboratuvarlar ve cihazlar hakkında bilgi alan öğrenciler, mikroskopta soğan zarı hücresini ve ekmek mayasını (Saccharomyces cerevisiae) incelediler. Merak ettikleri konular hakkında sorular soran öğrenciler Öğretim Görevlisi Tuğçe ULUTAŞDEMİR ve Öğretim Görevlisi Hamza ADIGÜZEL tarafından bilgilendirildiler. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.