Rektörümüz,  Ardahan’ın Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

24 ŞUBAT 2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldı. Rektörümüz ile birlikte kutlama etkinliklerine; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Özdem, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Sabah namazında şehitlerimiz için mevlit okunmasıyla başlayan etkinlikler, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından Kongre Caddesinde devam etti. Kongre Caddesindeki törenin ardından Rektörümüz, il protokolü ve katılımcılar, 1915 Osmanlı-Rus savaşı sırasında camide şehit edilen atalarımızı anmak üzere Halilefendi Mahallesinde bulunan Yanık Cami’ye kadar “İşgalden Kurtuluşa Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” ne katıldı.