Dr. Öğr. Üyesi Arzu Kılıç İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

5 ŞUBAT 2020

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç’ın eşi merhume Arzu Kılıç için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Vali Yardımcısı Mehmet Kılıç, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Ardahan İl Müftüsü Ramazan Pehlivan, Ardahan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, kamu kurum yetkilileri, basın mensupları ile Üniversitemiz akademik-idari personeli katıldı.  Kampüs Camisi’nde akşam namazına müteakip gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programında Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu ve ardından merhume akademisyenimiz için dualar edildi. Mevlid programın ardından merhume Arzu Kılıç hocamız için Yenisey Konukevi’nde yemek ikramında bulunuldu. Ardahan Üniversitesi olarak, Arzu Kılıç hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.