Üniversitemizde 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü Konferansı Düzenlendi

19 ARALIK 2019

18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü dolayısıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından konferans düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik-idari personeli ile öğrenciler katıldı. Öğrencileri temsilen açılış konuşmasını yapan Sağlık Yönetimi Bolümü III. Sınıf öğrencisi Fatma Fırat konuşmasında Sağlık Yönetimi Bölümü mezunlarını istihdam olanakları konusu hakkında bilgi verdi. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Vekili Dr. Öğr. Üyesi Engin Boztepe ise konuşmasında sağlık yöneticilerinin profesyonelleşmesinin önemine değindi. Açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, sağlık yöneticilerinin gelecek projeksiyonu ve bölümden mezun olduktan sonra öğrencilerin istihdam olanakları hakkında bilgi aktardı.