Üniversitemiz, Ege Üniversitesi’nin Davetlisi Oldu

13 ARALIK 2019

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü akademisyenleri; Doç. Dr. Semra Çevik, Dr. Ögr. Üyesi Filiz Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Sıdıka Arlı ve Araş. Gör. Özlem Gürpınar, Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen, “8. Uluslararası Egeart Sanat Günleri” açılışına davetli olarak katıldı. Egeart Sanat Günleri’nin açılışını, etkinliğin Onursal Başkanı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak gerçekleştirdi. EÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde Ardahan Üniversitesi için ayrılan sergi salonunda, akademisyenlerimiz karma sergi açtı. Sergimiz, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 15 Aralık 2019 tarihine kadar açık olacak açık olacak sergiyi; Ege Üniversitesi Rektör Yardımcıları, EÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı, öğretim üyeleri ile birçok sanatçı ve sanatsever ziyaret etti.