Üniversitemizde Aşure Günü Etkinliği

2 EKİM 2019

Üniversitemizin, bu yılki Aşure Günü etkinliği Aşık Şenlik Meydanında düzenlendi. Aşçılık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan aşure bütün katılımcılara ikram edildi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, akademik-idari personel ve öğrencilerimiz katıldı. Yoğun katılımın olduğu Aşure Günü etkinliğinde Rektörümüz, Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerimize başarıya ulaşmanın yolunun sistematik çalışmayla mümkün olduğunu söyleyen Rektörümüz, 2019-2020 eğitim- öğretim döneminin  bütün öğrencilere hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.