Yeni Öğrencilerimiz, ARÜ Ailesine Hoş Geldiniz

20 AĞUSTOS 2019

2019 YKS ilk yerleştirme sonuçlarına göre;  kuruluşundan bu yana en fazla yerleşen öğrenci sayısına ulaşan Üniversitemiz, yeni öğrencilerini kabul etmeye başladı. 19 Temmuz 2019 tarihi itibariyle e-kayıt ve şahsen kayıt yaptıran öğrencilerimiz; e-devlet üzerinden 21 Ağustos Çarşamba günü, şahsen veya vekâlet vereceği kişi aracılığıyla ise 23 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırabilecekler. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, yeni kayıt yaptıran öğrencileri İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Binasında ziyaret ederek, kendileri ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Öğrenicilerimizin heyecanını paylaşan Rektörümüz, yükseköğretimin önemine vurgu yaparak, Ardahan Üniversitesi’nin akademik ve idari kadrosuyla birlikte büyük ve güçlü bir eğitim kurumu olduğunu ve üniversite olarak kaliteli eğitim ilkesini benimsediklerini belirtti. Rektörümüz sohbetin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.