Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektöründen Ziyaret

30 TEMMUZ 2019

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Ardahan doğumlu Prof. Dr. Sebahattin Balcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Rektörümüz ve Rektör Balcı iki üniversite arasındaki işbirliğinin arttırılması, değişim programlarının sürekli hale getirilmesi ve Üniversitemiz bünyesinde başlatmayı planladığımız “Uluslararası ortak lisans programları” üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Rektörümüz; Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Turizm İşletmeciliği bölümünde Rusça ve Gürcücenin seçmeli ders olarak verildiğini ve bu uygulamanın Türkiye’de başka örneğinin olmadığının altını çizdi. Ziyaret sonrasında her iki Rektör birbirlerine hediye takdiminde bulundu.