Rektörümüz, “Türkiye’nin Fırsat Penceresi: Türk Yükseköğretimi” Toplantısına Katıldı

17 TEMMUZ 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, “Yeni YÖK” tarafından Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, “Türkiye’nin Fırsat Penceresi: Türk Yükseköğretimi” adlı toplantıya katıldı. YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener Komşuoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ile birlikte: Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen ilk sekiz ve yeni seçilen sekiz üniversite rektörlerinin yanı sıra bölge üniversite rektörleri katıldı. Toplantının ana gündem maddelerini; “dijital dönüşüm ve okuryazarlık” konuları ile YÖK’ün “geleceğin meslekleri” alanında yaptığı çalışmalar oluşturdu. Toplantı sonrası, programa iştirak eden üniversite rektörlerinin katılımıyla “Bölge Üniversite Rektörleri Toplantısı” gerçekleştirildi.