Akademisyenlerimizden, Öğretmenlere “Mesleki Gelişim Semineri”

25 HAZİRAN 2019

Üniversitemiz akademisyenlerimizden Doç. Dr. Alptürk Akçöltekin ve Dr. Öğr. Üyesi İşil Kıroğlu tarafından mesleki gelişim programı kapsamında Ardahan’da görev yapan öğretmenlere yönelik, “Mesleki Gelişim Semineri” düzenlendi.  Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Kapalı Spor Salonunda düzenlenen seminere Ardahan merkezde görev yapan yaklaşık 300 öğretmen katıldı. Doç. Dr. Akçöltekin “Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri ile Birlikte Proje Hazırlama” başlıklı sunumunda öğretmenlere: hipotez oluşturma, literatür araştırması ve proje döngüsü yönetimi üzerine geniş çaplı bilgi aktardı. Dr. Öğr. Üyesi Kıroğlu ise, “Kişisel Gelişim ve Başarıyı Artırma Teknikleri” başlıklı sunumda öğretmenlerin mesleki gelişimlerinde okul temelli, üniversite destekli ve sürekli bir yaklaşımı esas alan program kapsamında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.  Seminer, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.