Rektörümüz, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı

24 NİSAN 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Valiliğince düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katıldı. Ardahan Valiliği önünde düzenlenen törene; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Kırış, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu ile diğer protokol üyeleri katıldı. Etkinlikler, Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Kazım Karabekir Paşa Spor Salonunda devam eden kutlamalar Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu’nun açış konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladıkları; şiir, dans, folklor ve çeşitli yarışmalarla renklendi. Yoğun katılımın olduğu kutlamada yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesinde düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı.