Minik Öğrenciler ARÜ Rektörü Oldu

24 NİSAN 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Halit Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Temsili olarak Rektörümüzün makam koltuğuna sırayla oturan 2. Sınıf öğrencileri; Havvanur Uymaz, Metehan Morkoç ve Mertcan Kürşat Baytar gelecek hedeflerinden bahsederek, ilerde hangi meslekleri seçmek istediklerini Rektörümüzle paylaştılar. Makam koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşayan çocuklara Rektörümüz, hedeflerinden vazgeçmemelerini ve çalışarak her şeyi başarabileceklerini söyledi. Ziyaret, Rektörümüzün minik öğrencilere ve öğretmenleri Faruk Şit’e hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.