Üniversitemizde Sürekli İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı

10 Nisan 2019

Üniversitemizde sürekli işçi alımı kadroları için ilan edilen kura çekimi Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Hadi Gergit’in katılımlarıyla dün gerçekleştirildi. Ardahan il sınırları içerisinde ikamet eden adaylar çeşitli meslek dallarında: grafiker, fotoğrafçı, bilgisayar programcısı, aşçı yardımcısı, sesçi, resepsiyon görevlisi, elektrik- elektronik teknolojisi teknisyeni, büro elemanı, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, boyacı, sıvacı, fayansçı, engelli personeli, temizlik elemanı, şoför olmak üzere toplam 52 sürekli işçi kadrosuna başvuru yaptı. Kurada isimleri çıkan asil ve yedek adaylar süreci Üniversitemiz web sayfası üzerinden takip edebilecekler.