Ardahan Belediye Başkanı Köksoy’dan, Rektörümüze Veda Ziyareti

4 NİSAN 2019

Yerel seçimler nedeniyle görev süresi sona eren Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, Köksoy’a Belediye Başkanlığı görevi sürecince Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Köksoy ise Rektörümüze ve tüm Üniversitemiz personeline, Ardahan ilimizin gelişmesi için göstermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Köksoy ile bir süre görüşen Rektörümüz, ziyaret sonunda Köksoy’a günün anısına hediye takdiminde bulundu. Rektörümüz ayrıca Köksoy’a, Üniversitemiz tarafından 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen, “100. Yılında Ardahan Kongreleri Sempozyumu”na yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Köksoy ise Rektörümüze kitap hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.