27.03.2019

Üniversitemiz, “1 Çocuk 1 Dünya” Projesine Destek Sunmaya Devam Ediyor

Üniversitemiz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Ardahan Valiliği öncülüğünde yürütülen, “1 Çocuk 1 Dünya”  projesi kapsamında gelen 30 öğrenciyi misafir etti. Öksüz ve yetim çocukların ihtiyaçlarının karşılanması ve sosyal yaşamlarını sürdürmede özgüvenlerini arttırmalarını sağlanmak amacıyla geliştirilen proje kapsamında öğrenciler; yerleşkemizde bulunan fakülte ve bölümleri, kütüphaneyi, sosyal tesisleri gezerek, personelimiz tarafından bilgi edindi. Konferans salonunda Üniversitemiz tanıtım filmini izleyen misafir öğrenciler, öğlen yemeklerini Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’in elinden aldı. Milletvekili Atalay ve Rektör Biber, yemek boyunca öğrencilerle sohbet ederek, tavsiyelerde bulundu. Yemek sonrası öğrenciler yerleşkemizden ayrıldı.