Bakan Kurum: “ ARÜ Kampüsüne Modern Bir Sosyal Tesis İnşa Edeceğiz”

19 MART 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ardahan programı kapsamında Valilik binasında il protokolü ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Ardahan Üniversitesi’nin şehrin kalkınması ve markalaşması noktasında önemli bir değer olduğunu belirterek şunları kaydetti: “ Ardahan potansiyeli olan, bu bölgenin tarım alanında ve turizm alanında en önemli değerlerinden biri. Bu kadim şehri atalarımızın bıraktığı şekilde koruyarak gelecek nesillere aktarmamız gerekiyor. Bu noktada istihdamın ve iş gücünün arttırılmasına yönelik projeler üretmek gerekmektedir. Ardahan Üniversitesi bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmada şehrin en önemli kurumlarından birisidir. Ardahan Üniversitesi Kampüsünde öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak modern bir “Sosyal Tesis” inşa edeceğiz. Proje doğrultasında Ardahan Valiliği’ne hem teknik hem de mali desteği sağlamış bulunmaktayız” diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı sonrası Bakan Kurum ilimizden ayrıldı.