ARÜ’den “Bir Çocuk Bir Dünya” Projesine Destek

5 MART 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Posof Kaymakamlığı ile Posof Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ortaklaşa yürütmüş olduğu, “Bir Çocuk Bir Dünya” projesi kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden yirmi öğrenciyi makamında ağırladı. Posof Kaymakamı Enver Yılmaz ile yaşları 12 ile 18 arasında değişen yirmi öğrenci ve vakıf çalışanlarının gerçekleştirmiş olduğu ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Hadi Gergit, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Rektörümüze eşlik etti. Rektörümüz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektörümüz, kendilerine günde en az bir veya iki saatlerini kütüphanede geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, başarıya giden yolun araştırmaktan ve çok çalışmaktan geçtiğini belirtti. Ziyaret bitiminde Rektörümüz, Kaymakam Yılmaz ile öğrenciler ve vakıf çalışanlarına hediye çantası takdim etti. Posof Kaymakamı Yılmaz ise ziyaret anısına Rektörümüze, Posof’un tarihini anlatan çeşitli kitaplar hediye etti. Yerleşkemizde bulunan tesisleri gezen öğrenciler, Üniversitemiz personeli ile birlikte yemek yedi. Program, misafirlerin Üniversite kampüsünde bulunan Kızılay Butiği ziyaret etmeleriyle sona erdi.