Beden Eğitimi Öğrencilerimizden, “Toplumsal Duyarlılık Projesi”

14 OCAK 2019

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okuyan bir grup gönüllü öğrenci ve akademisyen, Hoçvan Nahiyesi Yukarı Kurtoğlu köyünde bulunan Yukarı Kurtoğlu İlkokulu ve Ortaokulu’nda tamirat yaptılar. Kömür deposu olarak kullanılan eski okul binası, içinde bulunan kömür ve diğer eşyaların öğrencilerimiz tarafından taşınması ve tadilat edilmesiyle birlikte, spor salonuna dönüştürüldü. Üniversitemiz öğrencileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yanlarında getirdikleri spor malzemelerini hediye etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu ile okul personeli, okulun tadilatında emeği geçen akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederek, buna benzer toplumsal duyarlılık projelerinin öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmada son derece önemli olduğunu belirtti.