Rektörümüz, Yerleşkemizde Bulunan Sosyal Tesisleri Ziyaret Etti

20 ARALIK 2018

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Havva Vanlı ile birlikte, yerleşkemizde bulunan sosyal tesisleri ziyaret etti. İlk olarak, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakülte Binası içinde bulunan Merkezi Kafeteryayı ziyaret eden Rektörümüz, kafeterya çalışanlarıyla görüştü. Rektörümüz, görüşme sırasında orada bulunan öğrencilerle bir süre sohbet ederek, genel konular hakkında dilek ve isteklerini dinledi. Merkezi Kafeteryanın ardından, kampüs bayan kuaförüne uğrayan Üniversite Rektörümüz, işletme çalışanlarıyla bir süre görüştü. Kızılay Genel Müdürlüğünün ve özel firmaların gönderdiği giyim ve ayakkabı ürünlerinden oluşan ve ihtiyaç sahipleri öğrencilerimiz için hazırlanan, Kızılay Butik Mağazası’nda incelemelerde bulunun Rektör Biber, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edindi. Son olarak, Üniversitemiz akademik-idari personeli ve öğrencilerimizin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere açılan Kampüs Marketi ziyaret eden Rektörümüz, market işletmecileriyle görüşerek, satışlar hakkında bilgi aldı.