Rektörümüz, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük Devir Teslim Törenine Katıldı

10 ARALIK 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) düzenlenen ‘Rektörlük Devir Teslim Töreni’ne katıldı. T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Bülent Çakmak, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Muammer Yaylalı’dan devraldı. ETÜ Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Erzurum Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Ağrı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, akademisyen ve basın mensupları katıldı. Rektörlük cübbesini giyen Prof. Dr. Bülent Çakmak, yeni dönemde ETÜ için hayata geçirmeyi düşündüğü projelerini konuklarıyla paylaştı. Karşılıklı çiçek ve plaket takdiminin ardından tören, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.