20.07.2018

Üniversitemiz ve Atatürk Üniversitesinden Ortak Çalışma

TÜBİTAK’ın ( Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu) BİGG ATA (Teknogirişim Sermaye Desteği Programı) 1. Aşama faaliyetleri programı kapsamında, Atatürk Üniversitesi Teknokent biriminde görevli Uzman İbrahim Semih Topçuoğlu’nun konuk konuşmacı olarak katıldığı  bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve akademik personelin katıldığı toplantı, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. “Bi Fikrin mi Var ? ” sloganıyla akademisyenlere ve öğrencilere yaratıcı fikirlerini gerçeğe dönüştürme imkânı veren program, Üniversitemiz tarafından ilgiyle karşılandı. BİGG ATA programına kimlerin başvuru yapabileceğine ilişkin bilgilerin verildiği toplantıda, projesi kabul edilen akademisyen ve  öğrencilere toplam 150 bin TL hibe verileceği belirtildi. Üniversitemiz akademik personeli ve öğrencilerinin başvurularını en geç 31.07.2018 tarihinde kadar http://biggata.atateknokent.com.tr web sitesi üzerinden yapmaları gerektiği ifade edildi.