11.06.2018

Türkçe Kursu Sertifika Heyecanı

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından Türkçe öğrenen yabancı uyruklu öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Rektörlük makamında bugün gerçekleşen sertifika töreninde Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr Şakir Aydoğan eşlik etti. Törende A1/A2, B1/B2 ve C1 seviyelerini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları ile birlikte çeşitli hediyeler verildi. Tömer Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdal Aydoğmuş  ile Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülşen Kaya koordinatörlüğünde yürütülen ve toplam 960 saat süren kurs, 09 Ekim 2017 – 08 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sertifika töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.