05.06.2018

Ardahan Protokolü Rektör Biber’in İftar Davetinde Bir Araya Geldi

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Yenisey Konukevi’nde gerçekleştirilen iftar programıyla il protokolü ile birlikte iftar yaptı. Gerçekleştirilen iftar programına: Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan 25’nci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, , Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yıkılmaz, Ardahan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Turgutalp, protokol üyeleri, Üniversitemiz idari-akademik personeli ve misafirler katıldı. Konuşmasında Ramazan ayının bereket ve beraberliğine değinen Rektör Biber, kurumlar arası birlik ve beraberliğin devamını temenni ederek konuklara katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.