20 Nisan 2018

Üniversitemiz 4. Üniversite Tanıtım Fuarı’nın Gözdesi Oldu

Üniversitemiz,  İstanbul Bağcılar Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 18-19 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen 4. Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı. 55 üniversitenin katıldığı fuarda Üniversitemiz tanıtım standı yoğun ilgi gördü. Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Bora Topal’ın Üniversitemiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu tanıtım fuarında Üniversitemizin akademik programları, kontenjanlaır, eğitim kadrosu, bursluluk imkanları, sosyal ve fiziksel imkanları,  konuk öğrencilere ve velilere detaylı bir şekilde anlatıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da ziyaret ettiği Üniversitemiz tanıtım standında konuklara ikramlarda bulunularak Üniversitemizi tanıtıcı broşürler sunuldu. 8 bin öğrencinin ziyaret ettiği 4. Üniversite Tanıtım Fuarı çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.