16 Nisan 2018

Sanatçılar Arü’de Buluştu.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi koordinatörlüğünde 2. Uluslararası Dünya Sanat Günü Çalıştay ve Sergisi Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu Sergi Alanı’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Gazi Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Kırgızistan Manas Üniversitesi akademisyenlerinin yanı sıra Japonya, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Güney Kore ve Bulgaristanlı sanatçılar katıldı. Yoğun ilgi gören serginin açılışını Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve sanatçılar gerçekleştirdi. Ardahan ve yaşam temalı eserleri inceleyen konuklar eserler hakkında bilgiler aldı. 24 Nisan 2018 tarihine kadar açık kalacak sergi konuklarını ağırlamaya devam edecek.