21 Mart 2018

Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, ‘‘21 Mart Nevruz Bayramı’’ kapsamında Üniversitemiz Âşık Şenlik Meydanı’nda gerçekleştirdiği etkinliklerle baharın gelişini kutladı. Gerçekleştirilen etkinliklere: Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Üniversite Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından programın açış konuşmasını gerçekleştiren Üniversite Rektörümüz, öğrencilerimizin Nevruz Bayramı’nı kutlayarak, baharın habercisi 21 Mart Nevruz Bayramı’nın Ülkemize bereket getirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni etti. Rektörümüzün ardından kürsüye çıkan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, öğrencilerimizin Nevruz Bayramı’nı kutlayarak bulunduğumuz haftanın aynı zamanda Orman Haftası olduğuna dikkat çekerek Nevruz Bayramı’nın ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından uluslararası öğrencilerimiz yöresel halk dansları gösterisinde bulundu. Yoğun katılımın gerçekleştiği, 21 Mart Nevruz Bayramı bir dizi etkinlikle coşkuyla kutlandı. Program Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve Ardahan Belediyesi Başkanı Faruk Köksoy’un öğrencilerimize ve personelimize Türkmen Pilavı İkramıyla sona erdi.