12 Mart 2018

Gül Gecesi Yoğun İlgi Gördü

İçİşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, Ardahan Belediyesi ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın himayesinde Genç Gelecek Kulübü tarafından Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda geçtiğimiz hafta sonu ‘‘Gül Gecesi’’ adlı program gerçekleştirildi. Programa: Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve eşi Selma Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy,  protokol üyeleri, Üniversitemiz akademik-idari kadrosu ve öğrencilerimiz katıldı.  Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program ünlü Naatkar Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir dinletisiyle devam etti.

Yoğun ilginin gerçekleştiği programda Erzincanlı’nın ardından sahneyi devralan Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir kuma çizdiği resimlerle beğeni topladı. Abdulkerim Demirtaş’ın seslendirdiği ilahilerle sona eren programda Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Naatkar Dursun Ali Erzincanlı’ya hediye takdiminde bulundu.