23 Kasım 2017

Kardeş Okuldan Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemizin kardeş okulu 23 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri ve üçüncü sınıf öğrencileri eğitsel-sosyal ve kültürel farkındalık projesi kapsamında Üniversitemize bugün ziyaret gerçekleştirdiler. Misafir öğrenciler Üniversitemiz akademisyeni Araş. Gör. Ali Akyar koordinatörlüğünde, Merkez Kütüphanesi, Merkez Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı, Güzel Sanatlar Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Yenisey Konukevi’ni ziyaret ettiler. Üniversitemizi gezen öğrenciler Üniversitemiz akademisyenlerinden bilgi alarak Üniversitemizi yakından tanıma imkânı buldular. Program, 23 Şubat İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Emel Öner ve öğrencilerinin Yenisey Konukevi’nde Üniversite Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan’a çiçek takdimiyle sona erdi. Ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Aydoğan öğrencilere hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.