Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

21 NİSAN 2017 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ÜNİVERSİTEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE 

KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Üniversitemiz ev sahipliğinde, Hz. Peygamber’in doğumunun 1446. yılı anma etkinlikleri kapsamında, Ardahan Müftülüğü tarafından kutlu doğum programı gerçekleştirildi.

Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Gültürk ile çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşması Ardahan Müftüsü Şaban Kondi tarafından yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hazırlanan günün anlam ve önemini anlatan sinevizyon gösteriminin devamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in kutlu doğum mesajı davetliler ile paylaşıldı. 04-06 yaş grubu çocuklar tarafından sunulan gösteri, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 2017 yılı kutlu doğum programı kapsamında düzenlenen panelde konuşan Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şehmuz Demir, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Çınar ve Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik “Mümin, Güvenen ve Güvenilendir” temasını işlediler. Panelin ardından kutlu doğum konulu düzenlenen yarışmalarda derce alan öğrencilere hediyeler takdim edildi.