30 MART 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elim bir kaza sonucu 7 kadın vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenen ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ programı 29 Mart 2017 tarihi Çarşamba günü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda Esra Çora tarafından Türk tiyatrosu ve sinemasında önemli bir yere sahip olan Cahide Sonku’nun hayatının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Programın devamında Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Temel Bilimler Bölümü akademisyenleri tarafından sunulan müzik dinletisi eşliğinde; Okutman Rahşan Tamay, çeşitli eser seslendirdi. Ayrıca Tamay tarafından, Neveser Kökdeş’in eserleri ve hayatı ile ilgili bilgilerin verildiği bir sunum gerçekleştirildi.