ARÜ'den Duyurular

Sürekli İşçi Sözlü Sınavı Sonuç Duyurusu

Duyuru Tarihi : 05 Nisan 2022

Üniversitemiz tarafından 05 Nisan 2022 tarihlerinde yapılan Sürekli İşçi mülakat sonucu ekte yayınlanmış olup, sözlü sınavında başarılı (asıl) olarak kazanan adayın 12.04.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belgelerle birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Sözlü sınavında başarılı olup da ataması yapılan ve işe başlamayan ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılamayan adayın yerine yedek adayın ataması yapılacaktır.

İlanen duyurulur.

Sonuçlara ulaşmak için Tıklayınız...

İSTENEN BELGELER

1- 6 Adet Fotoğraf