ARÜ'den Duyurular

Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Duyurusu

Duyuru Tarihi : 17 Eylül 2021

2021-2022 eğitim öğretim yılında, Ardahan Üniversitesi  Sosyal Bilimler MYO Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programına yerleşen ve hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen  öğrenciler ile 2020-2021 öğretim yılında hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler için   Hazırlık Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Sınav Yazılı (dilbilgisi, kelime bilgisi, yazma, dinleme, okuma  becerileri ) ve Sözlü (konuşma becerisi)  iki oturum halinde olacaktır. Yazılı sınava girmeyen  ve ya  yazılı sınavdan 50 ve üzeri puan alamayan öğrenci  Sözlü sınava  sınava giremeyecektir.

Yazılı Sınav Tarihi :    30 Eylül Perşembe   13:00

Sözlü Sınav Tarihi :     1 Ekim Cuma    10:00

Sınav Yeri: Mühendislik Fakültesi Binası Sosyal Bilimler M.Y.O. 1.katta olacaktır